TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Információ és megrendelés : +36 20 314 8019  8:00-19:00 óráig hívható

BVF H-MAT fűtőszőnyeg 150 watt/m² 1-12m2-ig

BVF H-MAT fűtőszőnyeg 150 watt/m²  1-12m2-ig
BVF H-MAT fűtőszőnyeg 150 watt/m²  1-12m2-ig

BVF H-MAT fűtőszőnyeg 150 watt/m² 1-12m2-ig

Gyors és egyszerű megoldás hidegburkolatú helyiségek padlófűtésére vagy ezen felületek temperálására a beépített teljesítménytől függően. A 150W/m2 teljesítményű fűtőszőnyegeket elsősorban új építésű, hőszigetelt épületek önálló fűtésére vagy kiegészítő/komfort fűtéseként javasoljuk

Járólap, greslap, csempe és egyéb ragasztott burkolatok fűtésére optimalizált elektromos fűtőszőnyeg. Alkalmas közvetlen a csemperagasztóba történő beágyazásra, nem okoz padlószint emelkedést. A fűtőkábel keresztmetszete 3,8mm, így elfér a csemperagasztóban. Aljzatkiegyenlítő rétegbe ágyazva alkalmazható padlószőnyeg, műgyanta, pvc, vinyl, és egyéb ragasztott burkolatok fűtésre is.


A BVF H-MAT továbbfejlesztett fűtőeleme két darab nano-technológiás fűtőszálat tartalmaz melyek keresztmetszete mindössze 0,5 mm. A fűtőszálak élettartalma a kéteres kialakításnak köszönhetően hosszabb, mint a hagyományos fűtőkábeleké, kivitelezése gyorsabb és egyszerűbb az egy oldalon történő csatlakoztatásnak köszönhetően.

Akár új építés, akár csak egy burkolat csere alkalmával könnyedén kivitelezhető.

Modern otthonok elektromos padlófűtéssel
A BVF H-MAT termékcsalád alkalmazásával a padlófűtés kialakítása minden eddiginél egyszerűbb és gyorsabb. Teljes értékű, kiegészítő és komfort fűtés kialakítására alkalmas padlófűtési rendszerünk nem igényel speciális előkészületeket sem a burkolatok elhelyezése, sem az elektromos hálózat kiépítése során.

Az elektromos fűtőszőnyegek a hagyományos padlófűtésekkel ellentétben nem az aljzatbeton rétegbe kerülnek beágyazása, hanem a csemperagasztóba, így jelentősen lerövidül a felfűtéshez szükséges idő, elkerülhető a beton tömegéből adódó túlfűtés.

Bővebben
15 000 Ft
Részletek
FESZÜLTSÉG
230V

KÁBEL TÍPUSA
Dupla szigetelésű, földelt fűtőkábel

KÁBELEK KÖZTI TÁVOLSÁG
112mm

KÁBEL ÁTMÉRŐ
3,6mm

FŰTŐSZÁL SZIGETELÉSE
Fluoropolimer

BURKOLAT SZIGETELÉS
PVC

RÖGZÍTÉS
Öntapadó felület

CSATLAKOZÓ VEZETÉK
2,5m hidegvéggel, kéteres + földelés

CSOMAGOLÁS
Doboz

AJÁNLOTT VEZÉRLÉS
Padlószenzoros BVF termosztátok

TANÚSÍTVÁNY
CE

GARANCIA
10 év gyártói és hivatalos magyar garancia
Adatok
Cikkszám
HMAT1500