TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Információ és megrendelés : +36 20 314 8019  8:00-19:00 óráig hívható

PANASONIC KIT-VZ9-SKE VZ FLAGSHIP

PANASONIC KIT-VZ9-SKE VZ FLAGSHIP
ÚJ

PANASONIC KIT-VZ9-SKE VZ FLAGSHIP

R32 hűtőközeg
Fűtésre optimalizált klímaberendezés
DC Inverteres technológia: Az Inverter termékcsalád nagyobb hatékonyságot és jobb komfortérzetet kínál. Hőszabályozása precízebb, nagy ingadozásoktól mentes, ami kevesebb energia felhasználásával tartja állandó szinten a környezeti hőmérsékletet, és jelentős csökkenést eredményez a zaj- és a rezgésszintben
Energiatároló rendszer. Hőtároló egység, amely SZÜNETMENTES fűtést és gyors fűtést biztosít.
Hőtárolás: Ez az újonnan kifejlesztett, innovatív technológia az eltárolt hőt használja fel a fűtésre. A rendszernek köszönhetően hihetetlenül hatékonyan és kényelmesen fűthet a légkondicionáló berendezéssel.
Econavi érzékelő: Pihenés vagy tévézés közben a légkondicionáló általában állandó hőmérséklet-beállítással működik. Az Econavi érzékeli ezt, és minden lehetséges módon csökkenti a veszteséget. Akár 38% energiamegtakarítás (hűtés) Csúcstechnológiájú érzékelőkkel és precíz szabályozási görbék segítségével elemzi a helyiség körülményeit, és ennek megfelelően állítja be a hűtőteljesítményt. A megfelelően elhelyezett és működtetett Econavi rendszer kellően rugalmas ahhoz, hogy bárhol képes a nagyobb energiamegtakarítás elérésére.
nanoe™: nanoméretű részecskék segítségével tisztítja a helyiségek levegőjét. A Nanoe-G hatékonyan kiszűri a levegőben található, megtapadó mikroorganizmusokat, mint például baktériumokat, vírusokat és penészgombákat, ezáltal tisztább lakókörnyezetet eredményez.A Brit Allergia Szövetség tanúsítványával rendelkezik
Erőteljesebb légáramoltatás a kívánt hőmérséklet gyors elérése érdekében
z ECONAVI napfényérzékelési technológia: Új napfényérzékelő (hűtés üzemmódban). Az Econavi érzékeli a szobába besütő napfény intenzitásának változását és megállapítja, hogy napos vagy felhős-e az idő, illetve hogy éjszaka van-e. A rendszer kevésbé napsütéses körülmények között csökkenti a hűtést, ezáltal pedig csökkenti az energiapazarlást. Amikor napsütéses idő után felhős idő/éjszaka köszönt be, az Econavi érzékeli az kevesebb napsütést, és felméri, hogy alacsonyabb hűtőteljesítmény is elegendő. A hűtőteljesítmény változatlanul hagyása pazarlás lenne. Az Econavi érzékeli a változást, és úgy csökkenti a hűtésre fordított energiát, mintha 1°C-kal magasabb hőmérsékletet állítottak volna be a készüléken.
Nyaraló funkció: Ez az innovatív funkció 7/8 °C-on tartja a ház hőmérsékletét, így elkerülhető a csövek téli befagyása. Ez a lehetőség különösen nyaralókban és hétvégi házakban hasznos.
Szupercsendes üzemmód: Új generációs kompresszorának és ikerlapátos ventilátorának köszönhetően kültéri egységünk az egyik legcsendesebb készülék, A beltéri egység pedig szinte nem hallható, mindössze 20 dB-es zajszinten működik.
Egyenletes légáramlás elosztás
Valós idejű óra dupla működés időzítővel: Ezzel a funkcióval 24 órás időszakokra vonatkozóan megadhatja a klíma bekapcsolásának és kikapcsolásának időpontját (óra és perc).
Automatikus függőleges légáramlás: A lamellák automatikusan fel-le mozognak, de a távirányító segítségével rögzített szögben is beállíthatók.
Automatikus újraindítás: lehetővé teszi a berendezés biztonságos újraindítását, ha a működés valamilyen szokatlan ok, például áramszünet miatt leállt. Amint az áramellátás helyreállt, az egység megkezdi a leállás előtti paramétereknek megfelelő üzemelést.
Hosszú vezetékek: A kültéri egység és a beltéri egység(ek) egymástól a vezetékek hosszától függően helyezhetők el. A megengedett távolságok meghatározzák a felszerelési lehetőségeket. (max. 15 méter bekötési távolság)
A fedőlap hozzáférhetősége: A kültéri egység eltávolítható fedőlapnak köszönhetően, a karbantartás gyors és egyszerű.
Okostelefonos vezérlés (opcionális)
Levehető, mosható előlap: előlap egyetlen mozdulattal eltávolítható, és vízzel lemosható. A tiszta előlap egyenletesebb, hatékonyabb működést biztosít, ezáltal energiát takaríthat meg.
Öndiagnosztikai funkció: egy funkció vagy a rendszer nem megfelelően működik, a rendszer öndiagnózist végez.
vezetékes távirányító (opcionális)
Fűtés: akár -35 °C-os hőmérséklet mellett
Okostelefonos vezérlés (opcionális)
vezetékes távirányító (opcionális)
Bővebben
905 000 Ft
Részletek
Egység típusa Szett
Garancia 2év
Hűtőközeg R32
szín Fehér
Működés Inverteres
Beltéri típusa Oldalfali
Teljesítmény 2,5 kW
Névleges hűtő teljesítmény 2,5 kWKw
Névleges fűtő teljesítmény 3,6 kWKw
Tápfeszültség 220-240 V, 50 Hz, 1 fázis
SEER 10.5
Energiaosztály (hűtés) A+++
SCOP 6.2
Energiaosztály (fűtés) A+++
Méret (beltéri) 295 x 890 x 275 mm
Méret (kültéri) 623 x 799 x 299 mm
Wifi Igényelhető
Működési tartomány (hűtés) -10 / 43
Működési tartomány (fűtés) -35 / 24
Működés hűtés -10 – 43 °C
Működés fűtés -25 – 24 °C
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Adatok
Cikkszám
KIT-VZ9-SKE_VZ_