TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Információ és megrendelés : +36 20 314 8019  8:00-19:00 óráig hívható

BVF L-PRO Alu fűtőszőnyeg 100W /m2 2-12m2-ig

BVF L-PRO Alu fűtőszőnyeg 100W /m2  2-12m2-ig
BVF L-PRO Alu fűtőszőnyeg 100W /m2  2-12m2-ig

BVF L-PRO Alu fűtőszőnyeg 100W /m2 2-12m2-ig

Padlószint emelkedés nélkül kialakítható elektromos padlófűtési rendszer. Ideális választás laminált padló, szalagparketta és egyéb úsztatott vagy klikkes rögzítésű burkolatok fűtésére. Alkalmas burkolat minimális rétegvastagsága 6mm.

Fontos információ! Vinyl burkolat és vízálló laminált padló fűtése kizárólag elektromos fűtőszőnyeggel történhet aljzatkiegyenlítő rétegben.Az alumínium szövetes elektromos fűtőszőnyeg gyári szélessége 50cm. Természetesen a fektetéskor (kigurításkor), mely minden esetben előzetes fektetési rajz/elgondolás alapján történik a szőnyegek egymásra merőleges is lehetnek. Így az 50cm-es szélesség csak csomagolási dimenzió, bármilyen alaprajzi mérethez könnyedén alkalmazkodik.

Padlószint emelkedés nélkül is kialakítható.
A BVF L-PRO fűtőeleme két darab nano-technológiás fűtőszálat tartalmaz, melyek keresztmetszete mindössze 1 mm. A fűtőszálak élettartalma a kéteres kialakításnak köszönhetően hosszabb, mint a hagyományos fűtőkábeleké, kivitelezése gyorsabb és egyszerűbb az egy oldalon történő csatlakoztatásnak köszönhetően.
Dual layer technológia:
Az alsó carbon textúrás alumínium réteg felelős az egyenletes hőleadásért, a sugárzó hő visszaveréséért, ezen felül mechanikai védelmet is nyújt.
A felső alumínium réteg ennél is fontosabb feladatot lát el. Biztosítja a kábelek közötti hővezetést, mechanikai védelmet nyújt a sérülések ellen, illetve teljes felületű földelést és árnyékolást biztosít a biztonságos üzemeltetés érdekében.
Bővebben
22 000 Ft
Részletek
FESZÜLTSÉG
230V

KÁBEL TÍPUSA
Dupla szigetelésű, földelt fűtőkábel

KÁBELEK KÖZTI TÁVOLSÁG
50mm

KÁBEL ÁTMÉRŐ
1,0mm

FŰTŐSZÁL SZIGETELÉSE
Fluoropolimer

BURKOLAT SZIGETELÉS
Alumínium szövet

CSATLAKOZÓ VEZETÉK
2,5m hidegvéggel, kéteres + földelés

CSOMAGOLÁS
Doboz

AJÁNLOTT VEZÉRLÉS
Padlószenzoros BVF termosztátok

TANÚSÍTVÁNY
CE

GARANCIA
10 év gyártói és hivatalos magyar garancia

Adatok
Cikkszám
LPRO1000